PROBAZEN vločkovač tekutý 1 l

Kód: 6997
Neohodnoceno
Značka: Probazen
89 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
7.3.2024
Tekutý flokulační přípravek pro vyvločkování nečistot při zakalení vody. 
 
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedním z nejčastějších problémů, vyskytujících se při péči o vodu v bazénu, je vznik zákalů, které jsou způsobeny přítomností jemných mechanických nebo organických nečistot či zbytků po likvidaci řas. Použitím přípravku VLOČKOVAČ TEKUTÝ se tyto jemné částice převedou do formy, kterou lze odstranit filtrací na  pískových, případně i kartušových filtrech. Před přidáním přípravku do bazénu je  nutné nejprve upravit pH vody na hodnotu 6,5-6,8 přípravkem pH MINUS nebo pH PLUS podle návodů uvedených na obalech těchto přípravků.

Dávkování:
Podle míry znečištění vody se dávkuje 10-50 ml přípravku VLOČKOVAČ TEKUTÝ na každých 10 m³ vody v bazénu. Odměřená dávka se naředí vodou (50-100 ml přípravku na 1 litr vody) a rovnoměrně rozptýlí po hladině bazénu při zapnuté cirkulaci vody po dobu cca 4 hodin, aby došlo k  promíchání přípravku s vodou. Poté se cirkulace na 12 hodin vypne. Během této doby se ve vodě vytvoří vločky vysrážených nečistot, které se pak odsají bazénovým vysavačem nebo se zachytí při filtraci. Pokud se nepodařilo upravit vodu v bazénu na požadovanou kvalitu, celý postup se opakuje.

Bezpečnostní upozornění
GHS07 - dráždivé látkyGHS07 - dráždivé látky

Signální slovo: Varování

Obsah nebezpečných látek

polyaluminiumchlorid

H315 Dráždí kůži.
H319 Způsobuje vážné podráždění očí.
P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.
P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.
P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít.
P302+P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla
P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktníčočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte vevyplachování.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: